Contact

Waar bent u naar op zoek?

Training en ontwikkeling SGS Academy - Wat kunt u in 2022 verwachten?

May 09, 2022
World Map Showing Connections 1600px

Voor de SGS Academy wordt 2022 het jaar van kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De afgelopen twee jaar hebben organisaties voor grote uitdagingen gesteld. 

In bepaalde sectoren werd werken op afstand al snel het nieuwe normaal. Er kwamen nieuwe regels en veranderingen in de manier waarop werknemers met elkaar omgingen. 

Veel sectoren hadden te kampen met grote financiële gevolgen, terwijl ze zich moesten aanpassen aan nieuwe processen en eisen. Bedrijven moesten tegelijkertijd ook zorgen dat de werknemers op de hoogte bleven van de laatste ontwikkelingen en ze in staat stellen om hun kennis en vaardigheden aan te passen aan een veranderende wereld.

Bij SGS Academy willen we u helpen uw trainingsdoelstellingen te bereiken. Wij bieden nu meerdere leveringsmethoden voor onze standaard trainingsproducten. uiteraard met behoud van hetzelfde trainingsniveau en dezelfde inhoud. Dit doen we met traditionele klassikale training, virtuele, door een instructeur geleide training (VILT), eLearning en blended learning. Waar u ook woont en waar uw werkplek ook is gevestigd, u kunt nu gemakkelijk toegang krijgen tot een breed scala aan trainingen in meerdere talen. 

Voor ons is 2022 een jaar van kansen. We zullen ons richten op het aanbieden van geïntegreerde leeroplossingen, gericht op efficiëntie voor  uw werknemers en de kosteneffectiviteit voor uw bedrijf. 

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De afgelopen twee jaar hebben organisaties voor grote uitdagingen gesteld. 

In bepaalde sectoren werd werken op afstand al snel het nieuwe normaal. Er kwamen nieuwe regels en veranderingen in de manier waarop werknemers met elkaar omgingen. 

Veel sectoren hadden te kampen met grote financiële gevolgen, terwijl ze zich moesten aanpassen aan nieuwe processen en eisen. Bedrijven moesten tegelijkertijd ook zorgen dat de werknemers op de hoogte bleven van de laatste ontwikkelingen en ze in staat stellen om hun kennis en vaardigheden aan te passen aan een veranderende wereld.

Bij SGS Academy willen we u helpen uw trainingsdoelstellingen te bereiken. Wij bieden nu meerdere leveringsmethoden voor onze standaard trainingsproducten. uiteraard met behoud van hetzelfde trainingsniveau en dezelfde inhoud. Dit doen we met traditionele klassikale training, virtuele, door een instructeur geleide training (VILT), eLearning en blended learning. Waar u ook woont en waar uw werkplek ook is gevestigd, u kunt nu gemakkelijk toegang krijgen tot een breed scala aan trainingen in meerdere talen. 

Voor ons is 2022 een jaar van kansen. We zullen ons richten op het aanbieden van geïntegreerde leeroplossingen, gericht op efficiëntie voor  uw werknemers en de kosteneffectiviteit voor uw bedrijf. 

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde Nieuws

  • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

, 3208 LA,

Spijkenisse, Nederland