Contact

Waar bent u naar op zoek?

Training en ontwikkeling SGS Academy - Wat kunt u in 2022 verwachten?

May 09, 2022
World Map Showing Connections 1600px

Voor de SGS Academy wordt 2022 het jaar van kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De afgelopen twee jaar hebben organisaties voor grote uitdagingen gesteld. 

In bepaalde sectoren werd werken op afstand al snel het nieuwe normaal. Er kwamen nieuwe regels en veranderingen in de manier waarop werknemers met elkaar omgingen. 

Veel sectoren hadden te kampen met grote financiële gevolgen, terwijl ze zich moesten aanpassen aan nieuwe processen en eisen. Bedrijven moesten tegelijkertijd ook zorgen dat de werknemers op de hoogte bleven van de laatste ontwikkelingen en ze in staat stellen om hun kennis en vaardigheden aan te passen aan een veranderende wereld.

Bij SGS Academy willen we u helpen uw trainingsdoelstellingen te bereiken. Wij bieden nu meerdere leveringsmethoden voor onze standaard trainingsproducten. uiteraard met behoud van hetzelfde trainingsniveau en dezelfde inhoud. Dit doen we met traditionele klassikale training, virtuele, door een instructeur geleide training (VILT), eLearning en blended learning. Waar u ook woont en waar uw werkplek ook is gevestigd, u kunt nu gemakkelijk toegang krijgen tot een breed scala aan trainingen in meerdere talen. 

Voor ons is 2022 een jaar van kansen. We zullen ons richten op het aanbieden van geïntegreerde leeroplossingen, gericht op efficiëntie voor  uw werknemers en de kosteneffectiviteit voor uw bedrijf. 

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De afgelopen twee jaar hebben organisaties voor grote uitdagingen gesteld. 

In bepaalde sectoren werd werken op afstand al snel het nieuwe normaal. Er kwamen nieuwe regels en veranderingen in de manier waarop werknemers met elkaar omgingen. 

Veel sectoren hadden te kampen met grote financiële gevolgen, terwijl ze zich moesten aanpassen aan nieuwe processen en eisen. Bedrijven moesten tegelijkertijd ook zorgen dat de werknemers op de hoogte bleven van de laatste ontwikkelingen en ze in staat stellen om hun kennis en vaardigheden aan te passen aan een veranderende wereld.

Bij SGS Academy willen we u helpen uw trainingsdoelstellingen te bereiken. Wij bieden nu meerdere leveringsmethoden voor onze standaard trainingsproducten. uiteraard met behoud van hetzelfde trainingsniveau en dezelfde inhoud. Dit doen we met traditionele klassikale training, virtuele, door een instructeur geleide training (VILT), eLearning en blended learning. Waar u ook woont en waar uw werkplek ook is gevestigd, u kunt nu gemakkelijk toegang krijgen tot een breed scala aan trainingen in meerdere talen. 

Voor ons is 2022 een jaar van kansen. We zullen ons richten op het aanbieden van geïntegreerde leeroplossingen, gericht op efficiëntie voor  uw werknemers en de kosteneffectiviteit voor uw bedrijf. 

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verwante nieuws

Plastic Polymer Granules
Plaatselijk ondernemingsnieuwsAugust 27, 2023

Zeer Zorgwekkende Stoffen

In bouwproducten zijn in het verleden stoffen toegepast die men nu niet meer wil toepassen, waaronder Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS). Aangezien Nederland op weg is naar een circulaire economie, wil men voorkomen dat ZZS terechtkomen in producten die gemaakt worden van afvalstoffen die fungeren als nieuwe grondstoffen. SGS INTRON schreef enkele jaren geleden een inventarisatierapport, in opdracht van Rijkswaterstaat, waarin voor alle afvalstromen uit het Landelijk afvalbeheerplan (LAP3) is aangegeven welke ZZS relevant zijn.
Central Park Amerika
Plaatselijk ondernemingsnieuwsAugust 20, 2023

Download gratis het whitepaper: LCA – Kansen op weg naar een circulaire economie

Een volledig circulaire economie in 2050 en een duurzaam gebouwde omgeving zonder CO2-uitstoot. Dat is het doel waar we allemaal naartoe werken, zoals vastgelegd in het Klimaatakkoord van Parijs en de Europese Green Deal. Het whitepaper ‘LCA – Kansen op weg naar een circulaire economie’ geeft uitleg wat een LCA voor invloed heeft en kan betekenen voor producenten voor bouwmaterialen en bouwproducten en voor vastgoedeigenaren.
Business nieuwsAugust 07, 2023

SGS Benelux reikt eerste MDR-certificaat uit aan Serrix

Fabrikanten van medische hulpmiddelen hebben tot mei 2024 de tijd om met MDR-certificatie toegang tot de Europese markt te behouden.

World Map Showing Connections 1600px
Business nieuwsDecember 03, 2021

Notified Body MDR

SGS Belgium NV is bevestigd als Notified Body voor de nieuwe EU-Verordening betreffende medische hulpmiddelen (MDR) _x00D_

Gerelateerde Nieuws

  • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

, 3208 LA,

Spijkenisse, Nederland