Contact

Waar bent u naar op zoek?

Klassikale trainingen op onze locatie in Badhoevedorp vanaf 2 juni weer van start

May 25, 2020
344 x 252 klassikale trainingen OGC NL

De regering heeft de eerste versoepelingen aangekondigd en de scholen gaan weer langzaamaan beginnen volgens ‘het nieuwe normaal’. Wij hebben besloten om vanaf 2 juni 2020 te starten met het geven van klassikale trainingen in een aangepaste setting.

Naast de reeds bestaande virtuele klassen voor de basis opleiding Medewerker Luchtvracht en herhaling Controleur Luchtvracht stellen wij al onze trainingen weer ter beschikking in de vorm van een klassikale training.

Er gelden echter wel een aantal regels waaraan wij als opleider, maar ook u als cursist, zich aan dient te houden:

  • Voorafgaand aan de training vragen wij u een gezondheidsverklaring in te vullen. 
  • Ten alle tijden dient 1.5 meter afstand gehouden te worden (ook voor collega’s van hetzelfde bedrijf).
  • Maximaal acht personen per training (vol = vol).
  • Op onze locatie in Badhoevedorp zijn daar waar nodig looprichtingen aangegeven. 
  • Voor trainingen waarbij een lunch verzorgd wordt, geldt dat deze per persoon verpakt aangeleverd wordt en de lunch ook in het lokaal op de eigen werkplek genuttigd dient te worden. De loungeruimte is tot nader order voor lunch niet toegankelijk.
  • Er is bij de receptie en in ieder lokaal desinfecterende handgel aanwezig. Alle aanwezigen dienen de handen hiermee te desinfecteren voor het betreden van het pand en de lokalen.

Voor een compleet overzicht van de opleidingen en beschikbare data verwijzen wij u naar onze Academy website: SGS Academy Training kalender

Indien u als bedrijf ook kunt voldoen aan de strenge eisen conform de RIVM richtlijnen en u bent klaar om ons op uw locatie te ontvangen, dan komen wij ook graag weer de training bij u incompany verzorgen.  Voor de mogelijkheden hierover kunt u het beste contact opnemen met onze Customer Service afdeling via email of telefonisch via 088-2145865.

Gerelateerde Nieuws

  • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

, 3208 LA,

Spijkenisse, Nederland