Contact

Waar bent u naar op zoek?

SGS en TCSE bundelen krachten

October 13, 2020
Afbeelding Nieuwsitem Overname TCSE

Met ingang van 1 oktober 2020 heeft SGS Nederland BV de activiteiten van Tank & Container Survey Europe BV overgenomen. Daardoor verwachten wij onze klanten nog beter en breder te kunnen bedienen.

De activiteiten van TCSE worden sinds 2011 aangeboden en bestrijken een breed scala aan tank- en container services. Denk daarbij aan tank- en containerinspecties, evenals certificeringen in havens, depots, fabrieken en magazijnen in de hele wereld. Daarmee sluiten de diensten van TCSE naadloos aan op die van SGS Tank & Container Services. 

SGS is er van overtuigd dat met deze acquisitie en het integreren van de TCSE activiteiten binnen haar bestaande netwerken en expertises, nog beter kan worden ingespeeld op de behoeften van haar klanten.

Wenst u nog bijkomende informatie, dan kunt u contact opnemen met;
Armin Vogelaar (+31 6 22 54 59 42).

OVER SGS
SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2400 kantoren en laboratoria met meer dan 89.000 werknemers.

Gerelateerde Nieuws

  • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

, 3208 LA,

Spijkenisse, Nederland