Contact

Waar bent u naar op zoek?

Meld u aan voor de online BnB Demonstration Day

December 23, 2021
World Map Showing Connections 1600px

Op 7 februari 2022 worden de hoogwaardige gerecycleerde materialen uit het project 'Beton naar hoogwaardig Beton' getoond tijdens een online demonstratie.

In het project Beton naar hoogwaardig Beton worden innovatieve betonrecyclagetechnologieën gedemonstreerd om beton via SmartCrushertechnologie beter te scheiden in cementsplinters en toeslagstoffen en om daarnaast middels microgolftechnologie het bindvermogen van de verharde cementsplinters te regenereren. De materialen kunnen worden gebruikt als bindmiddelen, vulstoffen of aggregaten in performante en duurzame prefab betonelementen met een hoog gehalte aan gerecycleerde materialen. SGS INTRON is partner in dit project.

Meld u nu aan

Datum

7 februari 2022, 14.00 – 16.00 uur

Locatie

Online

Programma

  • 14u00 - 15u30: Projectpresentaties
  • 15u30 - 16u00: Q&A

Registratie

Registreer u hier 

Over het BnB-project

In het BnB-project worden geprefabriceerde bouwelementen ontwikkeld met een hoog gehalte (>30%) aan gerecycleerd bouw- en sloopafval. De bedoeling is om geavanceerde breek- en sorteertechnologie (microgolven) in te zetten om tot opgezuiverde grondstoffen te komen die kunnen worden ingezet als bindmiddel, vuller of granulaat voor prefab bouwelementen.
Meer informatie: https://upconcrete.vito.be/nl

Deelnemers BnB-project

Deelnemers aan het project zijn de Vrije Universiteit Brussel, VITO, MEAM, CBS Beton, Katholieke Universiteit Leuven, Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, SmartCrusher bv en SGS INTRON.

Gerelateerde Nieuws

  • SGS INTRON B.V.

Dr. Nolenslaan 126,

, 6136 GV,

Sittard, Nederland