Contact

Waar bent u naar op zoek?

Webinar bedrijfsverbetering

In dit webinar nemen we de mogelijkheden tot bedrijfsverbetering met u door.

Wat heeft uw organisatie geleerd van de huidige COVID-19 periode? 
Weet u wat er geregeld moet worden, om zaken de volgende keer beter te kunnen doen?

De huidige COVID-19 periode biedt uw organisatie het uitgelezen moment om te starten met nadenken over uw bedrijfscontinuïteit. Alles waar uw organisatie tegen aan liep tijdens deze periode, zijn leermomenten om het de volgende keer beter te doen. In dit gratis webinar nemen we graag de mogelijkheden tot bedrijfsverbetering met u door.

Agenda webinar bedrijfsverbetering

Als organisatie moet u dagelijks inspelen op veranderende contractuele eisen, regelgeving en veranderingen in de wereld. Om uw organisatie daarbij te ondersteunen heeft SGS Nederland B.V. samen met Waterpas Civiel Adviesbureau een quickscan voor bedrijfverbetering ontwikkeld. Het doel van de quickscan voor bedrijfverbetering is inzicht geven in de risico's en kansen van uw organisatie. Tijdens dit webinar bespreken we wat de meerwaarde voor uw organisatie is.

Doelgroep webinar bedrijfsverbetering

Bedrijven in de bouwsector en advies- en ingenieursbureaus.

Sprekers webinar bedrijfsverbetering

Ruud van Eck
Commercieel Manager - Waterpas Civiel Adviesbureau

Wim Ravenschlag
Lead Auditor/ Productmanager - SGS Nederland B.V.

Gerelateerde webinars