Contact

Waar bent u naar op zoek?

LCA-congres 2020 goes digital

Momenteel houdt het coronavirus de hele wereld in zijn greep. Evenementen en congressen worden uitgesteld of afgelast. Ook wij geven gehoor aan de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Maar de ontwikkeling naar een duurzamere wereld hoeft wat ons betreft niet stil te staan. Daarom introduceren wij aan u; Het LCA-Congres 2020 goes digital! Een serie webinars waarin het thema levenscyclusanalyse centraal staat.

Met een levenscyclusanalyse brengen we de milieuprestaties van producten in kaart. In de afgelopen vijf jaar veranderde de LCA van een onderscheidende meetmethodiek tot een commodity waar de markt niet meer omheen kan. De LCA bewijst zich keer op keer als een zeer geschikte methode om duurzaamheid aan te tonen. In de huidige transitie naar circulaire bouw is dit van grote waarde.

Meld u nu aan

Praktische informatie

De webinars ´Circulair bouwen? Start met een LCA' en 'Hoe circulair is circulair bouwen?' zijn inmiddels geweest en er zal nog een webinar volgen:

  • Webinar #3: Wat speelt er in de markt van LCA's?
    Dinsdag 6 oktober 2020 om 11.00 uur

Met dit webinar bent u binnen een uur op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom de levenscyclusanalyse. Denk hierbij aan de nieuwe bepalingsmethode, waardoor vooral de berekeningsmethode gewijzigd wordt. Wat voor gevolgen heeft dit voor uw producten? 
 
Daarnaast bespreken we de ontwikkelingen rondom de Europese Verordening Bouwproducten (CPR). Deze Europese verordening is van grote invloed op de wetgeving in Nederland. Momenteel gebeurt er veel in Europa, met wijzigingen in de verordening tot gevolg. Wat verandert er? En welke gevolgen heeft dit voor de Nederlandse markt?

Wilt u dit laaste webinar niet missen? Meld u dan nu gratis aan. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving.

Vragen

Heeft u vragen? Bel dan gerust met Yvonne Michielse via 088 - 214 68 54 of stuur een e-mail.

Gerelateerde webinars

  • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

, 3208 LA,

Spijkenisse, Nederland