Contact

Waar bent u naar op zoek?

Dag van de Constructeur 2021

 • detail-deck-location

  Online, Polen

 • detail-deck-start-date

  June 3, 2021

  2:00 PM

 • detail-deck-end-date

  June 3, 2021

  8:00 PM

 • Tijdzone

event-deck-cta

Op donderdag 3 juni wordt de Dag van de Constructeur georganiseerd. Een online event met het thema ‘Duurzame Verbinding’. SGS INTRON directeur Ron Leppers houdt deze middag een presentatie over diverse onderzoeken naar constructieve incidenten en daarnaast zijn we digitaal aanwezig met een beursstand.

De Dag van de Constructeur zal mede in teken staan van de nieuwe strategie van VNconstructeurs, met de focus op maatschappelijk verantwoorde constructies. Dat laatste wordt uitgewerkt in zaken als veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook duurzaamheid en samenwerken komen uitgebreid aan bod. Verder komt het gebruik van duurzame(re) en nieuwe materialen aan bod, met in dat kielzog ook energiegebruik en circulariteit.

Presentatie SGS INTRON 'Onderzoek naar constructieve incidenten en wat leren we ervan?'

Hoe kan het dat in Nederland nog steeds gebouwdelen instorten? We bespreken de bevindingen van onderzoek door SGS INTRON naar diverse grote incidenten, waaronder instorting van het dak van het AZ-stadion en de parkeergarage bij Eindhoven Airport.

Tijd   15.35 - 16.25 uur
Presentatie
Ron Leppers, directeur SGS INTRON

Aanwezig met digitale stand

SGS INTRON is ook vindbaar met een digitale stand. Bezoek ons voor meer informatie.

 • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

, 3208 LA,

Spijkenisse, Nederland