Contact

Waar bent u naar op zoek?

Beton Event 2020

 • detail-deck-location

  Online Polen

 • detail-deck-start-date

  November 5, 2020

  10:00 AM

 • detail-deck-end-date

  November 5, 2020

  1:00 PM

 • Tijdzone

event-deck-cta

Beton Event 2020 is een uniek online evenement voor professionals, studenten en docenten uit de betonbranche waar vanaf kantoor of thuis aan kan worden deelgenomen. Het event vindt plaats iedere ochtend op 5, 12, 19 en 26 november.

De Betondag is het grootste jaarlijkse evenement voor de Nederlandse betonbranche waar het draait om kennis opdoen, kennis delen en kennis maken. In verband met de coronamaatregelen is een fysieke bijeenkomst helaas niet mogelijk. Daarom is de Betondag dit jaar omgedoopt tot het Beton Event. Iedere ochtend in november organiseert de Betonvereniging een interactief digitaal programma. Naast het inhoudelijke programma zal er ook ruimte zijn om nieuwe contacten en bestaande relaties te ontmoeten tijdens de netwerkcarrousel en op de digitale beursvloer.

(Digitale) beursstand en programmering

SGS INTRON neemt net als ieder jaar deel aan het beursdeel. Dit jaar op digitale wijze. Tussen 10.55 en 11.55 uur zijn wij digitaal aanwezig in onze stand. Maak kennis met ons en stel je vragen. Wij zorgen voor een interactieve invulling op onze stand met een diversiteit aan presentaties.

Standpresentaties 5 en 19 november

 • Toelichting over Concrete Sustainability Council (CSC)-certificering voor verantwoord geproduceerd beton
 • Niet-destructief onderzoek (NDO) case studies + technieken/ Verificatie van breedplaatvloerconstructies

Standpresentaties 12 en 26 november

 • Algemene presentatie over SGS INTRON 
 • Alkali-silicareactie (ASR) in beton: presentatie vanuit ons materiaalkundig laboratorium

Break-out sessie 26 november: Hoe kunnen we de circulariteit van beton meten?

Wij nemen ook deel aan het officiële programma van het Beton Event. Op 26 november zal Ulbert Hofstra in een van de break-out sessies aandacht schenken aan de circulariteitsindex.

Naast de milieukostenindicator en de carbon footprint wordt steeds vaker om de circulariteit van beton gevraagd. SGS INTRON heeft voor Rijkswaterstaat een hanteerbare formule voorgesteld die in de klimaatenvelop Beton wordt toegepast. We geven hier uitleg over en kijken naar toekomstige ontwikkelingen.

Datum: 26 november
Tijd: Van 9.25 tot 9.45 uur
Presentator: Ulbert Hofstra, Senior Consultant SGS INTRON

 • SGS Nederland B.V.

Malledijk 18,

3208 LA,

Spijkenisse Nederland