Contact

Waar bent u naar op zoek?

Vakbeurs Sportaccommodaties 2020

 • detail-deck-location

  Houten, Nederland

 • detail-deck-start-date

  March 5, 2020

  9:30 AM

 • detail-deck-end-date

  March 5, 2020

  5:00 PM

 • Tijdzone

event-deck-cta

Op donderdag 5 maart 2020 vindt in Expo Houten de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. U komt hier alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties en ziet de nieuwste producten en diensten. U vindt ons op stand 2.2.20.

Vakbeurs Sportaccommodaties is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Meer dan 1.600 van uw vakgenoten komen deze dag samen. Bent u als (semi-)professional of vrijwilliger betrokken bij ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties? Dan is dit de beurs voor u om de juiste informatie te vergaren. 

Deelname SGS INTRON Certificatie

Wij inspecteren, testen, keuren, certificeren en verbeteren (componenten voor) kunststof binnen- en buitensportvloeren en kunstgrasvelden. Wij zijn bekend met de eisen die sporters en sportbonden stellen en zijn erkend door het NOC*NSF, FIH en FIFA. Ook kunnen wij u helpen met de verplichte herkeuring van acht jaar oude kunstgras voetbalvelden volgens gebruiksnorm NOC*NSF-KNVB-2-18.

Onze diensten:

 • (her)keuring van sportvloeren
 • materiaal- en constructietesten;
 • CE-markering voor (componenten van) sportvloeren;
 • advisering op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en renovatie;
 • ontwikkeling en verbetering van materialen voor sportvloeren en sportconstructies;
 • second opinion.

U vindt ons op stand 2.2.20.

Doelgroep

Het evenement focust zich onder meer op gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Exposanten

Op de beursvloer staan alle denkbare leveranciers en aanbieders van producten en diensten voor sportaccommodaties, zoals gras- en kunstgrasvelden, buiten- en binnenverlichting, terreininrichting, bezoekersfaciliteiten, sportbenodigdheden en alles op het gebied van sporten in de openbare ruimte. Bekijk hier de beursplattegrond.

Praktische informatie

Datum: donderdag 5 maart 2020
Locatie: Expo Houten
Tijd: 9.30 u - 17.00 u

 • SGS INTRON B.V.

, 4105 JH,

Culemborg, Nederland