Mitä etsit?

Hyvinvointia sähköllä -visioseminaari

 • Tapahtuman sijainti

  Suomi

 • Alkaa

  12. May 2022

  9:00 AM

 • Päättyy

  12. May 2022

  1:00 PM

 • Aikavyöhyke

  Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius (+02:00)

Rekisteröidy nyt

Sekä yhteiskunnan sähköistymiseltä että sen mahdollistajilta odotetaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Tule tapaamaan alan vaikuttajia ja ammattilaisia Heurekaan.

HYVINVOINTIA SÄHKÖLLÄ -VISIOSEMINAARI JÄRJESTETÄÄN TORSTAINA 12.5. KLO 9–13 TIEDEKESKUS HEUREKASSA

 

Maailma on muuttunut ratkaisevasti sitten viime visioseminaarin kolme vuotta sitten. Sekä yhteiskunnan sähköistymiseltä että sen mahdollistajilta odotetaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Tämä tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata muita alan vaikuttajia ja ammattilaisia sekä nähdä vanhoja tuttuja ja verkostoitua uusien kanssa.

Ohjelma on kattaus inspiroivia esityksiä ajankohtaisista aiheista. Puhujiin kuuluvat mm. kansainvälisesti tunnettu kyberturvallisuuden asiantuntija Mikko Hyppönen sekä energiamurroksen ytimessä työskentelevä LUT yliopiston apulaisprofessori Jukka Lassila.

Toivotamme aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi visioseminaariin. Aikaa kannattaa varata myös aamukahville alkaen 8.30 sekä lounaalle tilaisuuden jälkeen. Tapahtumaan ei voi osallistua etänä verkossa. 

Katso kutsu ja ilmoittaudu täällä

Ota meihin yhteyttä

 • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi