Mitä etsit?

Uusi ITA-tiimi viennin tueksi

12. Jan 2023
World Map Showing Connections 1600px

Keskity ydinosaamiseesi ja anna meidän auttaa sinua uusille markkina-alueille siirtymisessä.

Kansainvälinen tyyppihyväksyntä, International Type Approval eli lyhyemmin ITA, on palvelukokonaisuus, jonka tarkoituksena on löytää ratkaisut, joiden avulla saatat tuotteesi uusille markkinoille nopeasti ja kustannustehokkaasti.

SGS Fimko on käynnistänyt ITA-tiimin vientiä harjoittavien tai sitä suunnittelevien yritysten tueksi. Uusi ITA-tiimimme auttaa yritystäsi kohdemarkkinoiden paikallisten vaatimusten selvittämisessä ja eri maiden hyväksyntöjen hankkimisessa.

Meillä on vaatimusten selvittämistyöstä eri toimialoilla yli 25 vuoden kokemus. ITA-tiimin tarkoituksena on koota tämä osaaminen yhteen tiimiin. Osaamisemme on erityisen vahvaa radiolaitteisiin ja muihin sähkö- ja elektroniikkalaitteisiin liittyen, mutta aiomme laajentaa toimintaa tulevaisuudessa myös muihin tuotekategorioihin.

SGS:n toiminta on laajasti akkreditoitua. Maailmanlaajuinen testauslaboratorioverkostomme on toiminnassa suureksi hyödyksi. Valtaosin hyväksynnät voi hoitaa SGS:n laboratorioissa tehtyjen testausraporttien perusteella, mutta jos hyväksyntä edellyttää paikallista testausta, tiimimme hoitaa myös näiden projektien koordinoinnit. 
Suomen ITA-tiimi vahvistaa osaltaan SGS:n olemassa olevaa globaalia ITA-tiimien verkostoa. 

Miksi valita SGS? 

Saat yhdeltä toimijalta kaiken tarvitsemasi. 

Paikallisen byrokratian ja kulttuurierojen kanssa taisteleminen voi olla turhauttavaa ja viedä resursseja ydinliiketoiminnalta. Annamme pohjoismaisille yrityksille mahdollisuuden hyödyntää kattavan maailmanlaajuisen verkoston paikallista osaamista ja autamme hoitamaan työlään vaatimustenselvittelyn paikallisen henkilöstön kanssa. Me tunnemme paikalliset vaatimukset ja merkinnät. Tiedämme, mihin tuotteessa on kiinnitettävä huomiota eri maissa. 

Seuraamme sertifiointiesi voimassaoloa ja muistutamme sinua hyvissä ajoin ennen kuin ne menevät vanhaksi.  

Olemme maailmanlaajuisesti eri viranomaisten hyväksymä toimija.

Haluatko tietää lisää ITA-tiimimme palveluista?

Ota yhteyttä: 

Victoria Lindqvist
Team Leader
victoria.lindqvist@sgs.com
+358 40 182 7151

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi