Mitä etsit?

SGS on ostanut SYNLAB Analytics & Servicesin

04. Jan 2021
World Map Showing Connections 1600px

SGS on ostanut SYNLAB Analytics & Servicesin (A&S), joka on johtava eurooppalainen ympäristö-, elintarvike-, hygienia-, lääke- ja tuoteanalyysien (tribologia) ja -testien tarjoaja. Kauppa astui voimaan 1.1.2021.

A&S oli aiemmin osa SYNLABia, joka kuuluu Euroopan johtaviin lääketieteen diagnostiikkapalveluiden tarjoajiin. Alueellisesti kauppa vahvistaa SGS:n markkina-asemaa Euroopassa tehostamalla toimintamme kattavuutta erityisesti Saksassa ja Benelux-maissa. Se mahdollistaa myös uusille ja houkutteleville markkinoille pääsyn Pohjoismaissa.

Synlab A&S:n toiminta tulee parantamaan liiketoimintaamme Euroopassa tuomalla mukanaan noin 2000 erittäin ammattitaitoista työntekijää, merkittävän asiakaskunnan sekä 11 maata kattavan laboratorioiden ja asiakaspalvelukeskusten verkoston. A&S:n ja SGS:n eurooppalaisen laboratorioverkoston yhdistyminen nopeuttaa hub-and-spoke-mallin käyttöönottoa, luo entistä kattavamman palveluvalikoiman sekä tuo synergiaetua toimintaan. Lisäksi se tehostaa myyntirakennettamme kaikilla alueilla.

SGS uskoo, että tämä verkostot ja asiantuntemuksen yhdistävä kauppa voi johtaa entistä parempaan palvelutarjontaan asiakkaillemme. Yhdistymisen ansiosta pystymme vastaamaan hyvin asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin, jotka johtuvat ympäristö-, hygienia-, elintarvike- ja lääkealan sektoreita koskevien määräysten lisääntymisestä, ja pystymme myös vahvistamaan tarjontaamme tribologiapalveluiden osalta.  

Tämä on jännittävää aikaa yrityksemme ja tulevaisuutemme osalta. Odotamme hyvän yhteistyömme jatkumista ja hyvien asiakassuhteidemme kehittämistä edelleen.  

Haluatko lisätietoa yrityskaupan vaikutuksista Suomessa ja muissa Pohjoismaissa?

Ota yhteyttä:

Mika Richardt
Managing Director
SGS Finland & Nordics

Olli-Pekka Jaakola
Business Manager

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi