Mitä etsit?

Haittaavatko matkustusrajoitukset toimittajien tai tuotteiden laadunvarmistamista?

08. Apr 2020
World Map Showing Connections 1600px

Moni yritys on uudessa tilanteessa COVID-19 pandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten johdosta. Tilanteessa, joissa oma henkilöstö ei voi matkustaa ulkomaille valitsemaan tai arvioimaan toimittajia tai tuotteita, SGS:n palvelut auttavat pitämään pyörät pyörimässä.

SGS on maailman suurin puolueeton testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan yritys. Yli 2600 toimipisteen ja laboratorion sekä 94 000 työntekijän verkostomme takaa, että meillä on osaajia kaikissa teollistuneissa maissa. SGS:n verkoston avulla pystyt varmistamaan toimittajiesi ja näiden tuotteiden laadun ilman, että henkilöstösi tarvitsee ylittää maiden rajoja. Tämä on tärkeä lisäarvo erityisesti matkustusrajoitusten aikana, mutta kustannustehokas tapa myös normaaliolosuhteissa.

Kattavien tarkastus- ja testauspalveluidemme lisäksi olemme uudistaneet ja kehittäneet palveluitamme hankintatoimintaa helpottamaan:

Tuotteiden ja toimittajien laadun varmistamispalvelut

  • Tukipalvelu toimittajien, tuotteiden ja komponenttien valintaan ja hankintaan määritystesi mukaisesti. Palvelu auttaa ostajia hallitsemaan toimitusketjujaan sekä varmistamaan komponenttien ja tuotteiden laadun.
  • Tarkastuspalvelut valmistuspaikalla. SGS:n asiantuntija tarkastaa tuotteet tehtaalla omien määritystesi mukaisesti. Voit myös laatia määritykset yhdessä SGS:n asiantuntijan kanssa. Tarkastus voi kattaa tuotteen laadun, tehtaan tuotannon ja ympäristöolojen tarkastuksen sekä tarvittaessa näytteenoton. Voit osallistua etäyhteydellä tarkastuksiin.
  • Vertailu- ja suorituskykytestaus. Palvelu kattaa näytteenoton sekä testauksen oman testaussuunnitelmasi mukaisesti. Palvelun tavoitteena on varmistaa, että tuote täyttää asiakkaan vaatimukset. Tarvittaessa voit osallistua etäyhteydellä näytteenottoon sekä vertailu- ja suorituskykytestaukseen. 

Toimittajien ja tuotteiden hakupalvelut

  • Aasiassa voimme auttaa sinua löytämään oikeat toimittajat tarvitsemillesi tuotteille ja komponenteille. Voimme arvioida esivalitut toimittajat sekä testata tuotteet päätöksentekosi tueksi. Etäyhteydet tarvittaessa käytössä.

Näiden uusien palveluiden lisäksi tarjoamme kattavia tarkastus-, testaus- ja sertifiointipalveluita tuotteille, tavaraerille sekä toimittajille, oli valmistuspaikka missä päin maailmaa tahansa. 

Miksi SGS?

Palvelumme ansioista sinun ei tarvitse matkustaa ulkomaille. SGS toimii jo kohdemaassa.
Meidän avullamme pienennät riskiä, että heikkolaatuinen tai vaatimustenvastainen komponentti päätyy tuotantoon tai tuote markkinoille. 
Tehostat hankintatoimintaa sekä säästät aikaa ja kustannuksia. 
 
Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus! 
 
Ystävällisin terveisin, 

Tomi Nyberg
Director, Business Development
Global Key Account Manager
SGS Finland

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

00380,

Helsinki,

Suomi