Mitä etsit?

Koronavirus

17. Mar 2020
World Map Showing Connections 1600px

COVID-19 viruksen leviäminen vaikuttaa yhä enemmän yrityksiin eri puolilla maailmaa. SGS-konserni seuraa tilannetta tiiviisti ja on ryhtynyt toimiin hallitakseen terveys- ja liiketoimintariskejä toiminnassamme kansainvälisesti.

SGS-konserni on perustanut epidemian alkaessa kriisinhallintaryhmän, joka antaa maailmanlaajuisia ohjeita ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä, joiden avulla vältetään viruksen esiintyminen tiloissamme, suojellaan SGS:n työntekijöitä ja minimoidaan häiriöt toiminnassamme. Tilanteen edetessä mukautamme toimintaamme Maailman terveysjärjestön (WHO) maakohtaisten ohjeiden, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suositusten sekä Suomen hallituksen linjausten mukaisesti.

Koronaviruksen puhkeamisen jälkeen ensisijainen tavoitteemme on henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys ja turvallisuus. Olemme ottaneet käyttöön mm. seuraavat ennaltaehkäisevät toimenpiteet:

  • SGS:n henkilöstölle on asetettu matkustusrajoituksia.
  • Toimipisteitä on suljettu epidemia-alueilla (esim. Italiassa) viruksen leviämisen minimoimiseksi.
  • Suojamaskeja on toimitettu työntekijöille alueellisen altistumisriskin edellyttämällä tavalla.
  • Käsihygieniaa on tehostettu kaikissa toimipisteissämme, samoin muita ennaltaehkäiseviä toimia.

Pyrimme pitämään asiakkaamme säännöllisesti ajan tasalla palveluistamme, jotta voimme rajoittaa mahdollisia häiriöitä heidän toimitusketjussaan. Noudatamme myös asiakkaidemme pyytämiä lisätoimenpiteitä.


Sitoutumisemme henkilöstöömme ja asiakkaisiimme

Asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi seuraamme ennakoivasti tilanteen kehittymistä ja pyrimme osaltamme minimoimaan epidemian vaikutusta palveluihimme ja ylläpitämään tavanomaista korkeatasoista asiakaspalveluamme.

  • Tarjoamme työntekijöillemme oikea-aikaisia ja säännöllisiä matkahälytyksiä, jotka minimoivat viruksen leviämisen työ- ja kenttätoimintojen aikana.
  • Viestimme henkilöstölle tilanteesta säännöllisesti ja suoritamme ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä viruksen leviämisen hillitsemiseksi.
  • Päivitämme liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelmiamme jatkuvasti ajankohtaisten tietojen perusteella. Asiantuntijoidemme tiivis yhteistyö varmistaa, että verkostomme saatavilla on aina uusimmat tiedot Covid-19 -tilanteesta.
  • Teemme säännöllisesti kattavia riski- ja vaikutusarviointeja toimitusketjustamme. Lisäksi olemme tiiviissä yhteydessä kriittisiin toimittajiimme.

Asiakkaidemme tavalliset SGS-yhteyspisteet ovat käytettävissä.

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

00380,

Helsinki,

Suomi