Mitä etsit?

Nordic Welding Expo 2022

 • Tapahtuman sijainti

 • Alkaa

  marraskuu 29, 2022

  2:00 PM

 • Päättyy

  joulukuu 1, 2022

  9:00 PM

 • Aikavyöhyke

Rekisteröidy nyt

Tervetuloa tutustumaan meihin ja palveluihimme Nordic Welding Expoon Tampereen messu- ja Urheilukeskukseen 29.11.-1.12.2022. Löydät meidät osastolta A222.

SGS FINLAND OSALLISTUU POHJOISMAIDEN SUURIMPAAN HITSAUSALAN MESSUTAPAHTUMAAN.

Nordic Welding Expo -messut tarjoavat kävijöilleen tuoreinta tietoa alan palveluista, kehityksestä sekä koulutuksesta yhdessä samaan aikaan järjestettävien metalliteollisuuden Konepaja- ja 3D & New Materials -messujen kanssa. Messut on suunnattu valmistavan terästeollisuuden ammattilaisille, rakennustuotteiden ja koneiden valmistajille sekä palveluntarjoajille.

SGS on mukana messuilla. Tule osastollemme A222 tutustumaan meihin ja uusimpiin metalliteollisuudelle suunnattuihin palveluihimme. Tarjoamme järjestelmäsertifiointipalveluiden lisäksi tuotesertifiointipalveluita rakennustuotteille ja painelaitteille. Kantavien teräsrakenteiden sertifioinnin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme muun muassa teollisuuden laadunvarmistukseen liittyviä sertifiointeja. 

Laajasta tarjonnastamme mukana on myös kattavat koneturvallisuuspalvelut koneiden käyttäjille että valmistajille.

Koneturvallisuuden asiantuntijamme Esa Laine on paikalla tiistaina 29.11.

SGS on ilmoitettuna laitoksena valtuutettu myöntämään akkreditoidusti kantavien teräs- ja alumiinirakenteiden FPC-sertifiointeja standardin EN 1090-1 mukaisesti. Samalla voimme tehdä laatu- ja ympäristöjärjestelmien sertifioinnit standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaan sekä varmistaa hitsauksen laadunvarmistusprosessin standardin ISO 3834 mukaan.

Nähdään Tampereella!

Ota meihin yhteyttä

 • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi