Mitä etsit?

SGS Kotka: Toiminta palannut normaaliksi evakuoinnin jälkeen

02. Aug 2018
World Map Showing Connections 1600px

Kotkan laboratorion toiminta pääsi jatkumaan normaalisti, eikä vahinkoja aiheutunut uhkaavasta tilanteesta huolimatta.

Kotkan Mussalon satamassa sijaitseva SGS:n toimipiste evakuoitiin 3.8. iltapäivällä, kun 1 kg:n astia reagenssina käytettävää titaanitetrakloridia alkoi savuta vetokaapissa. Palokunta saapui paikalle sammuttamaan astian ja varmistamaan, että laboratorio on turvallinen. Henkilökunnalle tai rakennukselle ei aiheutunut vahinkoa, eikä haitallista ainetta päässyt ympäristöön.

 

Tuotteen käsittely tapahtumaa ennen oli asianmukaista ja laboratoriossa toimittiin ennakkoon sovittujen ja harjoiteltujen poistumiskäytäntöjen mukaisesti. ”Tällaisia tilanteita varten poistumisharjoituksia pidetään. Tämän takia ne ovat meille tärkeitä”, toteaa Business Manager Olli-Pekka Jaakola.

 

Lisätietoja:

Olli-Pekka Jaakola

Business Manager

olli-pekka.jaakola@sgs.com

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi